Voorwaarden en privacy.  

 

Hoe gaan wij om met uw privacy ?  

Wij zijn ons ervan bewust dat uw eigen opnamen privacygevoelig zijn. Wij zullen daar dan ook zeer discreet mee omgaan. In verband met kwaliteitscontrole moeten wij (delen van) de film bekijken en de opnames beluisteren. Wij zullen uw geluidsopnames en beelden nooit aan derden vertonen. Indien (op uw verzoek) nodig bewaren wij de opnames voor later te maken kopieŽn, anders verwijderen wij na de opdracht het materiaal van onze computers.  

Welke voorwaarden verbinden wij aan het copieren van video en/of geluidsbanden? Wij copieren alleen uw originele (home)videoís en geluidscassettes. Dit i.v.m. auteursrechten.  

Wij copieren geen erotische, pornografische of geweldsfilms. Mochten wij desondanks geconfronteerd worden met strafbare feiten, dan zullen wij daarvan altijd aangifte doen.  

Silver Sound Utrecht gaat zorgvuldig met uw (band) materiaal om maar is niet aansprakelijk voor schade aan het materiaal tijdens het overzetten en transport. Mocht er echter door de kwaliteit van het geleverde bandmateriaal schade (meestal is dat extra vervuiling) aan afspeelapparatuur ontstaan, zullen wij daar reparatie/schoonmaakkosten voor in rekening moeten brengen.  

Garantie op de CD/DVD? Wij garanderen dat u de CD/DVD op uw apparatuur kunt afspelen. Indien dit niet lukt, zorgen wij voor een nieuwe kopie. Deze garantie geldt voor 1 maand na aflevering.  

Hoe worden de audio-cassettetapes/videobanden en CDís/DVDís verzonden? Wij verzenden alles per Post.nl. Als het gaat om 1 band of CD/DVD doen we deze in een luchtkussenenveloppe. Grotere aantallen verzenden wij per pakketpost. Prijs van verzenden is afhankelijk van het aantal te verzenden banden en CDís/ DVDís, uiteraard is afhalen (na telefonische afspraak) ook mogelijk en (tegen extra betaling) bezorgen wij in de stad Utrecht.  

 

 

www.silversoundutrecht.nl  

(c) 2013 Silver Sound Utrecht door W. van Schip.